Resilni_coln_plakat Resilni coln_brosura

Resilni_coln_plakat

 

Pozdravljeni,

Društvo Humanitas in Afriški forum napovedujeta težko pričakovano premiero lutkovno-glasbene predstave Rešilni čoln, ki prikazuje posledice človekovega nepremišljenega poseganja v naravo. Brezplačno premiero si lahko ogledate v soboto, 31. maja, ob 10. uri na muzejski ploščadi na Metelkovi ulici v Ljubljani.

Predstavo so pripravili udeleženci usposabljanj Svetovne lutke, ki so se od novembra lani pod strokovnim mentorstvom urili v glasbeni in lutkovni umetnosti. Podporo so jim nudili:
– pevec in igralec Joseph Nzobandora (Jose),
– lutkarja Petra Stare in Andrej Štular,
– likovna pedagoginja Petra Prosen,
– glasbenika Andrej Fon in Samo Kutin ter
– koordinator izobraževalnih aktivnosti na Humanitasu Rene Suša.

Svoja znanja bodo zdaj na različnih javnih dogodkih predstavili širši javnosti. Poleg premiere, ki bo potekala v okviru Druge godbe, si predstavo lahko ogledate še na Uličnem festivalu Koseze v Ljubljani (Koseška cesta, Koseški bajer) v četrtek, 5. junija, ob 10. in 11. uri ter – Festivalu Lent v Mariboru v soboto, 21. junija.

Če ne želite več sprejemati sporočil društva Humanitas, nam to sporočite z odgovorom na ta mail.

Lep pozdrav,

Klavdija Štajdohar
odnosi z javnostmi/public relations

Društvo Humanitas/Society Humanitas
Resljeva 48, 1000 Ljubljana, Slovenija
+386 (0) 1 430 03 43
www.humanitas.si

Podprite naše delo z 0,5% vaše dohodnine.

Društvo Humanitas v okviru programa Hiša svetov izvaja raznolike aktivnosti izobraževanja in ozaveščanja, z namenom spodbujanja solidarnega, pravičnega in odgovornega delovanja človeka v svetu. Več na spletni strani www.humanitas.si.

Ne tiskaj po nepotrebnem! Think before you print!